Kani valitsi väärän piilon – jumiutui auton moottoriin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen eläintenpelastaja Simon oli saanut ilmoituksen hätääntyneestä eläimestä auton moottorissa. Jumiin jäänyt jänis oli todennäköisesti etsinyt tallissa olevasta autosta piilopaikkaa ja se oli kiivennyt auton moottoriin.

Autonomistajan mukaan auto oli ollut pitkään käyttämättä ja eläimen piilo havaittiin vasta sitten, kun auto oli viety korjaamolle. Simon onnistui löytämään jäniksen moottorista ja hän yritti saada eläimen liikkumaan.

Jäniksen pelastusoperaatio on kuvattu videolle ja se on julkaistu eläinten pelastusorganisaation sivuilla. Simon onnistui pelastamaan jäniksen, vaikkakin eläin oli vähällä karata autotielle. Simon laittoi jäniksen säkkiin ja hän avasi sen metsän reunalla. Miehen ansiosta jänis pelastui ja pääsi takaisin vapauteen.