Öky-Kardashian teki hyvää – jakoi kodittomille ruokaa Kiitospäivänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa ja Kanadassa vietetään aina marraskuun neljäntenä torstaina kiitospäivää. Kiitospäivänä jokaisen tulee muistaa asioita, joista on kiitollinen, minkä lisäksi olennaisena osana kiitospäivään kuuluu myös iso perheen kesken nautittu juhla-ateria.

Kendall Jenner päätti tällä kertaa muistaa myös niitä, joilla ei ole perhettä tai herkuista notkuvaa ruokapöytää, jonka ääreen istahtaa.

Tänä vuonna Kendall Jenner päätti osoittaa kiitollisuutta omia saavutuksiaan ja elämäänsä kohtaan, mutta muistaa samalla myös niitä, jotka eivät ole niin onnellisessa asemassa. Kendall Jenner kävi auttamassa kadulla asuvia ihmisiä ja viemässä ystäviensä kanssa kodittomille voileipiä.

20-vuotias malli nähtiin Daily Mail -lehden mukaan ajelemassa ympäriinsä autollaan ystäviensä kanssa. He olivat kodittomien ihmisten kohdalla aina pysähtyneet ja rullanneet ikkunat auki ojentaakseen kadulla asuville ihmisille voileipiä. Nuorella Kendallilla on hieno tapa osoittaa kiitollisuutta auttamalla niitä, jotka apua tarvitsevat.