Kultainennoutaja rakastaa musiikkia – laulaa unissaankin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat näkevät unia samalla tavalla kuin ihmisetkin. Koirat kuitenkin vaipuvat paljon nopeammin uneen kuin ihmiset minkä huomaakin helposti siitä, kun niiden kuono ja jalat alkavat liikkumaan lähes heti nukahtamisen jälkeen. Eräs koira kuulee musiikin unissaankin ja alkaa laulamaan sen mukana.

Max-niminen kultainennoutaja rakastaa sitä, kun hänen isäntänsä Antonio soittaa huuliharppua. Max laulaa aina miehen soiton mukana eikä edes unessa oleminen voi estää sitä kuulemasta huuliharpun ääntä vaan koira eläytyy heti musiikkiin.

Max alkaa suloisesti huuliharpun soiton alettua reagoimaan kuulemaansa musiikkiin. Max alkaa hyräilemään, vinkumaan ja ulvomaan unissaan, kunnes se havahtuu hereille. Vielä hieman unisena Max alkaa ulvomaan isäntänsä soiton mukana, mutta ei kuitenkaan jaksa nousta sohvalta ylös.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat