Kissojen kannabis on täälä – Meowijuana on tujua kissanminttua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissanminttu on kasvi, joka vaikuttaa useimpiin kissoihin saamalla ne joko todella aktiivisiksi tai rentoutuneena lähes hurmioon. Nyt uusi Meowijuana-niminen yritys on kehittänyt niin voimakkaan, puhtaan ja laadukkaan kissanmintun, että kutsuu sitä kissojen kannabikseksi.

Marihuana-sanasta ovelasti johdettu nimi Meowijuana lupaa rentouttaa kissanminttutuotteillaan pörröisen lemmikin lähes euforiseen tilaan. Yrityksen slogan ”for cats who need the weed” viittaa siihen, että tuote on erityisesti tarkoitettu kissoille, jotka ovat tottuneet marketeista löytyviin kissanminttutuotteisiin eivätkä saa niistä enää toivottua vaikutusta.

Meowijuana-verkkokaupasta löytyy useampia kissoille tarkoitettuja kissanminttutuotteita. Tuotteet ovat sataprosenttisen orgaanisia ja ne on valmistettu kissanmintun kukinnoista. Sivuston mukaan heidän tarjoamistaan tuotteista vahvempia saa enää vain eläinlääkärin reseptillä.