Kysely paljasti: Näin moni on nähnyt naapurinsa alastomana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vaatteita vaihtaessa on hyvä toisinaan varmistaa, että naapurin talon suuntaan olevien ikkunoiden verhot ovat kiinni. Uuden tutkimuksen mukaan on käynyt ilmi, että noin joka kolmas ihminen on nähnyt tahtomattaan naapurinsa alasti.

Iso-Britanniassa tehdyn tutkimuksen mukaan joka kolmas Englannissa asuva ihminen on nähnyt ikkunansa kautta naapurinsa alasti. Naapurit ovat nähneet toisensa alasti erilaisissa tilanteissa, joissa asukkaat ovat kuvitelleet viettävänsä laatuaikaa itsekseen omassa syntymäasussaan.

Metro-lehden mukaan yleisimpiä alasti kotona tehtyjä aktiviteetteja olivat seksin harrastaminen, tanssiminen, riiteleminen tai muuten vain rentoutuminen. 97 prosenttia vastanneista kertoi nähneensä naapurinsa myös muunlaisissa tilanteissa, jotka olivat tuntuneet epämukavalta, nololta tai intiimeiltä.