Pikkutyttö halusi poikaystävän – isä oli eri mieltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienillä tytöillä on yleensä todella jyrkkiä mielipiteitä vastakkaisen sukupuolen edustajia kohtaan. Joko he rakastavat poikia eivätkä malttaisi odottaa, että pääsevät seurustelemaan, tai he eivät voi sietää poikia ja pitävät heitä ällöttävinä. Eräs pikkutyttö teki oman kantansa isälleen hyvin selväksi.

YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne, kun pikkutyttö on keskustellut isänsä kanssa pojista ja seurustelemisesta. Tytön mielestä hänen olisi korkea aika saada poikaystävä, mutta isä on arvatenkin täysin eri mieltä asiasta.

Tyttö perustelee poikaystävän tarpeensa suloisesti selittämällä, että hän ei saa tarpeeksi rakkautta itselleen, minkä vuoksi hän tarvitsee poikaystävän. Isä pitää kuitenkin jyrkästi omasta kannastaan kiinni ja tyrmää tyttärensä haaveet ilmoittamalla, että tytär on liian nuori seurustelemaan pojan kanssa.