Sofia Vergara upea talvimorsian – julkaisi hääkuvat netissä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Sofia Vergara meni äskettäin naimisiin näyttelijä Joe Manganiellon kanssa. Pariskunta järjesti hulppeat talvihäät, joista ei glamouria puuttunut. Juhlien keskipisteenä oli Sofia kauniine häämekkoineen.

Faniensa iloksi Sofia on halunnut jakaa hääpäivän myös faniensa kanssa ja hän on julkaissut useita kuvia seremoniasta netissä. Kuvien perusteella paikalla on ollut näyttelijöiden perheen lisäksi julkisuudesta tunnettuja ystäviä.

Juhlissa 43-vuotiaalla näyttelijättärellä oli monikäyttöinen häämekko. Vihkiseremonian ajan puvussa oli massiivinen laahus, jonka Sofia irroitti, kun oli aika siirtyä juhlimaan. 38-vuotias Joe oli pukeunut perinteisesti ja tyylikkäästi ja pariskunta oli yhdessä komea ilmestys. Voisi luulla, että Sofia oli prinsessamaisiin talvihäihinsä enemmän kuin tyytyväinen.

Ma team❤️❤️❤️❤️

Kuva, jonka Sofia Vergara (@sofiavergara) julkaisi