Pikkupojan ”Where is the fork” kuulosti joltain aivan muulta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taaperoiden oppiessa puhumaan tiettyjen sanojen ääntäminen voi olla vielä hieman hankalaa ja ne voivat välillä kuulostaa melko erilaiselta kuin pitäisi. Eräs äiti on kuvannut kaksivuotiasta poikaansa, joka yrittää kysellä ruokapöydän ääressä haarukkansa perään, mutta sanookin jotain aivan muuta.

Äiti on kuvannut videolle hauskan tilanteen, kun hän on huomannut poikansa Ethanin toistavan lausetta, joka kuulostaa joltain aivan muulta kuin sen olisi tarkoitus. Kaksivuotias Ethan kysyy äidiltään jatkuvasti, missä hänen haarukkansa on, mutta saa haarukan kuulostamaan kirosanalta.

Äiti ei pysty olemaan naureskelematta, kun Ethan toistaa lausetta: ”Where is the fork?”. Täysin viaton asia saa hauskan käänteen, koska poika kuulostaa aivan siltä kuin hän sanoisi: ”What the f**k”. Poika saattaa vieraiden aikana saada jatkossa aikaiseksi vielä monta hauskaa tilannetta kysellessään haarukkansa perään.