Balmain H&M -yhteistyö aiheutti hysteriaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

H&M on tehnyt monia todella suosittuja yhteistöitä erilaisten suurten mallitalojen kanssa tuoden kalliit muotiluomukset paremmin kuluttajien saataville. Uusin Balmain x H&M -kokoelma on saanut paljon medialta huomiota, sillä sitä on markkinoitu asiakkaille jo kuukausia ennen kuin kokoelma saapui H&M-myymälöihin.

H&M on tehnyt aiemmin yhteistyötä muun muassa Versacen ja Alexander Wangin kanssa. Asiakkaiden muodostamat jonot myymälöiden edustalla ovat kokoelmien ensimmäisinä myyntipäivinä jo melko tavallinen näky, mutta Balmain näytti luovan erityistä hysteriaa nuorissa asiakkaissa.

Instagramissa on julkaistu videoita, joilta näkyy, millainen hätä asiakkailla on päästä käsiksi Balmainin tuotteisiin. Ovien avauduttua ihmiset säntäävät myymälään kiljuen kuin he pakenisivat hyökyaaltoa. Moni on ostanut hätäpäissään väärän koon, minkä vuoksi Balmainin tuotteita löytää tällä hetkellä yksityishenkilöiden kaupattavina sosiaalisessa mediassa. Tällä hetkellä moni loppuunmyyty Balmain x H&M -tuote on yksityishenkilöiden toimesta myynnissä kalliimmalla hinnalla kuin aito Balmain.

#rp Wow! ? BALMAIN X H&M

Video, jonka # Kimberly Kardashian West (@teamkimye) julkaisi