Mies venytti poskilävistyksiään – näky ei herkimmille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Saksalainen Joel Miggler on rikkonut maailmanennätyksen erikoisilla lävistyksillään. Miehen kasvoissa on ollut vuodesta 2014 asti yhteensä 11 tunnelilävistystä, joista osaa hän on venyttänyt uskomattomiin mittasuhteisiin.

Poskissa olevat lävistykset ovat tuoneet Migglerille maailmanennätyksen. Joelin lävistyksistä on julkaistu esittelyvideo Guinness World Records -kanavalla. 22-vuotias mies kertoi, että hän otti ensimmäisen lävistyksensä ollessaan 13-vuotias ja siitä lähtien hän on halunnut niitä lisää.

Saksalaismiehen mukaan hänen kehonmuokkausprojektinsa on loputon, sillä hän suunnittelee jo mielessään seuraavia lävistyksiä.

Joel on harkinnut ottavansa muun muassa silmiinsä pienet implantit. Miggleristä hänen lävistyksensä ja tatuointinsa ovat taidetta, joiden ansiosta hän on ainutlaatuinen. Mies kertoi, että hän joutuu peittämään lävistyksensä kun hän syö tai juo, sillä muuten kaikki valuisi ulos hänen poskistaan.