Motoristi pelasti kissanpennun tieltä – viime hetkellä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Liikennevaloihin pysähtynyt motoristi huomasi tiellä huolestuttavan näyn. Suuren risteyksen keskelle oli eksynyt kissanpentu, joka vältteli henkensä uhalla eri suunnista ajavia autoja. Kuski ei kyennyt seuraamaan tilannetta vierestä, vaan hän päätti toimia.

Motoristi ajoi vastaantulevien kaistalle ja huitoi käsillään merkiksi, että tiellä oli eksynyt eläin. Onneksi myös autoilijat huomaisvat tilanteen ja he pysähtyivät odottamaan. Motoristi riensi pelastamaan avuttoman ja hätääntyneen kissan.

Nainen pysäytti moottoripyöränsä ja juoksi liikennevaloissa seisoneen naisen luo ojentaakseen kissanpennun hänelle turvaan. Daily Mail -lehden mukaan tapahtumapaikka on jäänyt mysteeriksi, mutta videon epäillään olevan peräisin Pohjois-Amerikasta. Motoristi oli toiminut esimerkillisellä tavalla ja hän oli todellinen sankari.