Pelastettu pitbull pääsi ensikerran sängylle – riemulla ei rajaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seitsemänvuotias Millie-koira löysi uuden kodin Pibbles and More Animal Rescue -eläintenpelastusjärjestön kautta. Millie adoptoitiin, mistä koira näyttää olevan todella iloinen. Millien uusi omistaja taltioi videolle hetken, kun koira pääsi ensimmäistä kertaa elämässään sängylle.

Millie on silminnähden onnellinen päästyään sängylle. Koira on haltioissaan pehmeästä ja joustavasta alustasta, jossa se kierii tyytyväisenä. Millie taidetaankin tämän kokemuksen perusteella löytää joka ilta nukkumaanmenon aikaan pehmoisesta sängystä odottelemasta uutta omistajaansa nukkumaan.

Millie on adoptoitu Pibbles and More Animal Rescue -eläintenpelastusjärjestön kautta. PMAR keskittyy lähinnä pitbullrotuisten koirien pelastamiseen ja adoptoimiseen eteenpäin, koska he huomasivat, että jostain syystä eläinsuojat ja kadut ovat pullollaan hylättyjä pitbulleja. Pitbullien on vaikeaa tulla eläinsuojassa enää adoptoiduksi ilman erityistä apua, minkä vuoksi järjestö on keskittynyt juuri kyseisen rodun auttamiseen.