Pieni jääkiekkofani nautti pelistä – elämän parasta aikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Urheilutapahtumissa tunnelma on yleensä katossa ja fanit lietsovat ja innostavat toisiaan kannustamaan omaa suosikkijoukkuettaan ja kentällä olevia pelaajia. Eräs pikkukaveri nautti jääkiekkopelin tunnelmasta täydellä sydämellään eikä hän jäänyt kuvaajiltakaan huomaamatta.

YouTube-videolla nähdään hauska pätkä jääkiekkopelistä, jonka kuvaajat ja selostajat ovat kiinnittäneet huomionsa pikkuiseen Ottawa Senators -faniin. Pikkupoika viettää luultavasti yhtä tämänastisen elämänsä parhaista päivistä kannustaessaan jääkiekkojoukkuetta ja nauttiessaan katsomossa erilaisista virvokkeista.

Selostajat seuraavat pientä poikaa huvittuneena, kun poika nauttii pelistä ilmapalloeläimet käsissään. Hän syö välillä keksejä ja hattaraa ja puuhailee omiaan, kunnes väsy alkaa painaa pikkuisen silmiä. Poika jatkaa kannustamista kuitenkin urheasti kiinnipainuvista silmäluomista huolimatta hurmaamalla ohimennen myös katsojat.