Rakkautta ensisilmäyksellä – kissa näki itsensä peilistä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään huvittava kissavideo, jossa viirusilmä tuijottaa itseään peilistä. Paikalle sattunut lemmikinomistaja kuvasi kissansa puuhastelut videolle. Sox-kissa oli selvästikin haltioissaan näkemästään.

Parin vuoden takainen video on julkaistu netissä skotlantilaisen lemmikinomistajan Fraser Napierin toimesta. Kylpyhuoneen peilin edessä poseeraava kissa on kerrassaan hulvaton näky. Sox käyttäytyy eriskummallisesti, sillä yleensä lemmikit säikähtävät peilikuvaansa ja luulevat, että kyseessä on toinen lajitoveri.

Sox sen sijaan vaikutti olevan kiinnostunut näkemästään. Kissa nousi takajaloilleen ja heilutteli tassuaan peilin edessä. Lemmikin karvat eivät nousseet pystyyn ja Sox vaikutti rauhalliselta. Ehkäpä se johtui siitä, että peilissä oleva kissa oli sen mielestä upea ilmestys.