Baywatch-elokuvaan lisää kauneutta ja komeutta – tässä uudet tähdet!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvun huippusuositussa Baywatch-sarjassa seurattiin kalifornialaisten hengenpelastajien seikkailuja. Pamela Andersonin ja David Hasselhoffin tähdittämän sarjan pohjalta ollaan nyt työstmässä elokuvaa, jonka pääroolissa nähdään Dwayne Johnson.

alexandradaddario01012015

Nyt Dwayne Johnson on paljastanut Instagramissa, että Alexandra Daddario on kiinnitetty mukaan Baywatch-elokuvaan. Parhaiten True Detective -sarjan ensimmäiseltä kaudelta tunnettu tähti tulee näyttelemään elokuvassa Summer Quinnia. Alkuperäisessä sarjassa hahmoa esitti Nicole Eggert.

Elokuvassa tullaan näkemään myös High School Musical ja Neighbors -elokuvista tunnettu Zac Efron. Dwayne Johnson vihjaili Instagramissa, että alun perin Pamela Andersonin esittämän CJ:n näyttelijä tullaan paljastamaan pian. Rooliin on huhuttu muun muassa Kelly Brookia, Kate Uptonia, Ashley Bensonia ja Nina Dobrevia.

IT'S OFFICIAL: Want to welcome the talented and gorgeous @alexannadaddario to the cast of #BAYWATCH for the role of "Summer". Alex is a one of kind woman (I know from experience) and can't wait for you guys to see her own the role. The female roles of #BAYWATCH have become extremely hot properties around Hollywood and as promised, the quality women we'll cast are stepping into these roles to have fun and make them iconic for the world to enjoy. The #BaywatchFamily so far consists of a tatted up bald guy named Rock, the cool, yet extremely unattractive @zacefron, the talented and gorgeous Alexandra Daddario…and some big casting announcements coming soon. And juuuuust wait til you guys see who we cast for the iconic role of "CJ Parker"….? #CueSlowMotionRunningDownTheBeach #WhosPuttingTanningOilOnMyBack? #OrMyFront #BAYWATCH ???

Kuva, jonka therock (@therock) julkaisi