David Guetta ja Pendulum Raumanmeren Juhannukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Raumanmeren Juhannus on julkistanut lisää tulevan kesän artistejaan. Festivaalin ulkomaiseksi päätähdeksi saapuu DJ-supertähti David Guetta, jonka singlejä on myyty yli 30 miljoonaa kappaletta ja albumeja yli yhdeksän miljoonaa.

Rauman Otanlahden jättilavoille nousee 24.–25. kesäkuuta 2016 myös EDM-tähti Nero, drum’n’bass-tuottaja Netsky, DJ-duo Pendulum, DJ-tuottaja Brennan Hart ja saksalainen Sash! Uusia kotimaisia julkistuksia Raumanmeren Juhannukseen ovat JVG, Robin, Uniklubi, Happoradio, Juno, Heavyweight, Lyömättömät, Petri Nygård, Dallas Superstars, JS16 ja The Second Level.

Jo aiemmin esiintyjistä on julkistettu esimerkiksi Loona, Günther, Haddaway, Crazy Town, Inna, Cascada, Lost Frequencies, Tungevaag & Raaban, Global Deejays ja Junior Jack sekä Elastinen, Teflon Brothers, Nikke Ankara, Ruudolf & Karri Koira, Mikael Gabriel, Rähinä Live, SMC Hoodrats, Darude, Alex Kunnari, Apulanta ja Dingo.