Kamasutra-kokeilut pieleen – tulos kuin sketsisarjasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Intialaisessa Kamasutrassa jaetaan monipuolisesti vinkkejä rakkausoppiin, morsiamen valitsemiseen ja avioliiton hoitamiseen. Teoksen suosituin osio on kirjan toinen luku, jossa annetaan kuvilla varustettuja neuvoja rakasteluasentoihin, oraalisiin nautintoihin ja suudelmiin liittyen.

Nyt asentoja on testattu käytännössä. BuzzFeed on julkaissut videon, jolla nähdään Kamasutran asentoihin itseään taivuttelevia intialaispariskuntia. Video muistuttaa enemmän huumoripitoista sketsiohjelmaa kuin erotiikkaa tihkuvaa kokeilua. Katsojan on vaikea pidättää naurua, kun pariskunnat huutavat videolla toisilleen hankalissa asennoissa ähkien.

Kamasutraa pidetään kaikkien seksikirjojen äitinä, sillä se on toista tuhatta vuotta vanha teos. Intialaisessa kirjassa on asento-oppaan lisäksi monipuolisesti neuvoja ihmisen seksuaaliseen käyttäytymiseen liittyen, ja siksi teosta annetaan usein myös häälahjaksi pareille. Kamasutran kuuluisin osa on rakasteluun liittyvät neuvot.