Malli poistatti 6 kylkiluuta – vartalo kuin sarjakuvasta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sarjakuvahahmolta näyttäminen on aina ollut Pixie Fox -nimisen naisen unelma. Hän halusi epätodelliselta näyttävän tiimalasivartalon itselleen ja on sen myös vuosien varrella onnistunut vähitellen hankkimaan.

Pixie on käyttänyt tällä hetkellä noin 120.000 dollaria ottamiinsa kauneusleikkauksiin. Hän on muun muassa muokannut kasvojaan ja ottanut niihin täyteaineita, poistanut kuusi kylkiluuta ja ottanut silikonirinnat. Naista ei ole enää tunnistaa samaksi ihmiseksi, mikä on ollut myös Pixien haave.

Ruotsissa syntynyt Pixie muutti Amerikkaan, koska halusi ympäröidä itsensä samanlaisilla ihmisillä ja tunsi, että ei kuulu Ruotsiin. Pixie kertoo esikuvikseen sarjakuvahahmot ja Disneyn piirretyissä näkyvien hahmojen kurvikkaat vartalot. Leikkauksien jälkeen vartalon eteen täytyy vielä tehdä töitä, sillä Pixien tulee pitää korsettia joka päivä säilyttääkseen kapean vyötärönsä mahdollisimman pienenä jatkossakin.