Miehet huijattiin kokeilemaan istukasta tehtyä kasvonaamiota

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet naiset uskovat istukan syömisellä olevan tuoreelle äidille paljon terveyshyötyjä, ja ajattelevat istukan syömisen parantavan myös maidontuotantoa. Tieteellisiä tutkimuksia istukan syömisen hyödyistä ei ole kuitenkaan tehty.

Istukkaa käytetään myös kauneudenhoidossa, ja uudella YouTube-videolla nähdään, miten miehet on laitettu kokeilemaan siitä tehtyä kasvonaamioita.

Cosmopolitan juksasi muutamaa miestä kokeilemaan kasvonaamiota, joka oli tehty naisen istukasta. Miehet kiinnittävät heti huomiota kasvonaamion limaisuuteen ja siihen, että sitä on vaikeaa pitää kasvoilla paikoillaan. Vaikutusaika alkaa myös tylsistyttämään miehiä, kunnes heille tehdään paljastus siitä, mistä kasvonaamio on oikeasti tehty.

Miehet tyrmistyvät kuullessaan, että kasvonaamiot on tehty ihmisen istukasta. Ajatus istukan pitämisestä vasten omia kasvoja ei näytä kuulostaneen kovinkaan miellyttävältä, minkä yksi miehistä osoittaakin kuvausryhmälle näyttämällä käsimerkkiä.