Miss Universe ei saanut seksiä – jätti poikaystävänsä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen Miss Universe 2012 Olivia Clpo on jättänyt poikaystävänsä Tim Tebowin kahden kuukauden seurustelun jälkeen. Huhujen mukaan missin suhde amerikkalaisen jalkapallotähden kanssa kariutui, koska Tim ei suostunut harrastamaan seksiä.

New York Daily News -lehden mukaan seksittömyys osoittautui ylitsepääsemättömäksi ongelmaksi ja Olivia lopetti suhteen. Philadelphia Eaglesissa pelannut Tim Tebow on harras kristitty, joka on lupautunut pidättäytymään seksistä ennen avioliittoa.

28-vuotias ammattilaispelaaja aikoo säästellä itseään naimisiinmenoon asti. Timin uskovainen elämäntyyli ja intiimin suhteen puuttuminen oli Culpolle liikaa, vaikka hän ymmärtääkin Timin vakaumuksia. Olivian miespuoliset fanit ovat olleet erouutisista innoissaan, sillä Miss Universe on jälleen sinkkumarkkinoilla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat