Naisen haisevat jalat aiheuttivat tappelun junassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisia liikennevälineitä käytettäessä tulee ottaa kanssamatkustajat huomioon. Kiinassa syntyi ilmiriita haisevista jaloista junassa, ja tappelun osapuolina oli kaksi kiinalaisnaista. Chongqing Morning Post uutisoi nujakasta, joka tapahtui Pekingistä Chongqingiin matkalla olleessa junassa.

Syynä oli junassa matkustaneen naisen haisevat jalat. Keski-ikäinen rouva oli ottanut kenkänsä pois, eikä eräs nuorempi kanssamatkustaja pitänyt naisen jalkojen hajusta. Nuori oli pyytänyt naista panemaan kengät takaisin jalkaan, mutta rouva ei tähän suostunut.

Parikymppinen matkustaja osoitti mieltään panemalla nenäliinat sieraimiinsa. Tämä ele suututti keski-ikäisen naisen, ja hän ryhtyi huutamaan hajusta valittaneelle neitokaiselle. Lopulta hän heitti nuorempaa naista tyynyllä ja tilanne äityi käsirysyksi.

Paikalle hälytetyt poliisit keskeyttivät riidan. Nuorempi nainen sai kahakassa lieviä vammoja raapimisesta, ja vanhempi rouva määrättiin maksamaan neitokaisen sairaalakustannukset. Lisäksi hän joutui pyytämään anteeksi.