Huomio isät! Tämä perheenisä opettaa tytärtään kynsilakan avulla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen perheenisä on ihastuttanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa hauskalla ja opettavaisella videollaan. Upworthy-kanavan julkaisemalla videolla yksinhuoltajaisä kertoo, miksi hänellä on punaista ja sinistä kynsilakkaa.

Miehen vastaus on kaikessa yksinkertaisuudessaan: ”Miksi ei olisi kynsilakkaa?”. Perheenisä on päättänyt käyttää kynsilakkaa opettaakseen tyttärelleen, että sillä ei ole väliä mitä muut ajattelevat, kunhan on itse onnellinen omana itsenään.

Mies ja tytär totesivat videolla, ettei maailmassa ole erikseen poikien ja tyttöjen värejä. Isän kynnet olivat punaiset ja hän oli ylpeä siitä. Perheenisä sanoi, että hänelle on tärkeintä, että hänen tyttärestään kasvaa itsevarma ja itsenäinen ihminen, joka ei pelkää muiden mielipiteitä.