Strutsi varasti pojan kännykän – suoraan kädestä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinsafariajeluilla yleinen käytäntö on se, että autojen ikkunat pidetään koko reitin ajan kiinni. Vaikka ihmisille tulisi suuri houkutus avata ne suloisen eläimen kohdalla, ikkunat kannattaa pitää visusti suljettuna, koska todella usein eläinten ja ihmisten kohtaamisesta safariajelulla voi koitua jotain pahaa.

YouTube-videolla nähdään eräs perhe, joka ei noudattanut kyseistä sääntöä vaan ajeli safarilla ikkunat auki. Perhe on pysähtynyt autolla ihailemaan strutsia, joka on tullut aivan takapenkillä istuvan pojan ikkunan taakse. Strutsi ihailee auton ulkopuolelta pojan kädessä olevaa puhelinta, kunnes se päättää toimia.

Strutsi tarkkailee hetken ajan poikaa, joka näppäilee takapenkillä puhelintaan. Auton ikkuna on auki ja suorastaan houkuttelee strutsia laittamaan päänsä siitä läpi. Strutsi toimii nopein liikkein ja nappaa puhelimen suoraan pojan käsistä pois. Poika pelästyy pahanpäiväisesti ja yrittää saada apua vanhemmiltaan, joita tapaus tuntuu vain huvittavan.