Tyttöystävä kiinni pettämisestä – mieheltä kaikkien aikojen kosto

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies oli ollut tyttöystävänsä kanssa kihloissa jo jonkin aikaa ja pari suunnitteli häitä. Mies oli kuitenkin saanut Halloweenin aikaan tietää, että hänen kihlattunsa pettää häntä toisen miehen kanssa.

Mies päätti tehdä erittäin rajun pilan naiselle kostoksi ja esitti kosivansa naista, jonka oikeasti oli aikeissa jättää. Mies on tiennyt pettämisestä jo kolmen viikon ajan ja pitänyt vihan sisällään suunnitellessaan oikeanlaista kostoa tyttöystävälleen.

Poikaystävä on kerännyt kuluneiden viikkojen aikana todisteita ja saanut käsiinsä kihlattunsa lähettämiä paljastavia kuvia ja tuhmia tekstiviestejä.

Mies on lavastanut kosinnan kynttilöiden ja koristeiden avulla. Koristelut johdattavat naisen makuuhuoneeseen, jossa hän luulee kosinnan olevan sydämen muotoisessa kirjeessä. Kirjeessä on kuitenkin aivan toisenlainen kysymys kuin nainen olisi koskaan voinut odottaa.