Jokaisella ihmisellä uniikki aura – koostuu pierusta ja kuolleesta ihosta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokaisella ihmisellä on tiedetty jo kauan olevan oma henkinen aura, josta yleensä puhutaan väreillä. Aura koostuu mielialasta, luonteesta ja esimerkiksi kokemuksista. Nyt uusi tutkimus paljastaa, että ihmisiä ympäröi kuvitteellisen auran lisäksi myös oikea aura, joka on vaippamainen kerros ihmisestä irtoavia hiukkasia.

Ihmisiä ympäröivä hiukkasvaippa koostuu ihmisistä irtoavasta kuonasta, joka on pääasiassa pierusta tulleita ulostehiukkasia ja kuollutta ihoa, jotka vaikuttavat jokaisen henkilökohtaiseen auraan. Muita hiukkasvaippaan vaikuttavia tekijöitä ovat henkilön hiukset, hengitys ja vaatteet.

Tutkimuksessa tarkasteltiin 11 vapaaehtoisen henkilökohtaista hiukkaspilveä, joiden huomattiin olevan jokaisen ihmisen kohdalla täysin erilaiset.

Tutkimuksessa kävi Metro-lehden mukaan ilmi, että ihmiset jättävät bakteerejaan jälkeensä missä ikinä he kulkevatkaan. Hiukkasjäänteistä ja -jäljistä voisi jatkossa olla esimerkiksi rikostutkinnassa hyötyä, kunhan hiukkaset paljastavia laitteita saadaan laajempaan käyttöön.