Viittomakielen opetusvideosta K18-parodiaversio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viittomakielen erilaiset käsimerkit voivat välillä hämmentää ihmisiä, jotka eivät osaa viittoa. Erilaiset käsin tehdyt eleet saattavat näyttää toisinaan joltain aivan muulta kuin mitä ne todellisuudessa tarkoittavat.

Eräs huumorin ystävä otti tästä kaiken irti ja leikkasi viittomakielen opetusvideon uuteen uskoon. Rufus Paisley on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa viittomakielen opettajat näyttäisivät viittovan vain ja ainoastaan penikseen liittyvistä asioista. Taustalle on laitettu soimaan amerikkalaisen räppärin Mickey Avalonin vuonna 2006 julkaisema kappale My D**k, jonka sanojen mukaan video on koostettu.

Lopputulos on todella hulvaton, koska video on saatu näyttämään aivan siltä kuin henkilöt viittoisivat peniksen toiminnoista, koosta, käytöstä ja kaikesta miesten sukupuolielimiin liittyvistä asioista. Video on tehty leikkelemällä Signing Naturally -nimistä viittomakielen opetusvideota uudelleen valikoimalla sieltä vain kaikkein sopivimmat käsimerkit perätysten.