Äiti löysi teinipoikansa seksilelun suihkusta – kysyi Twitterissä ”Mikä tämä on?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Patty Parsons -niminen nainen oli löytänyt suihkusta erikoisen esineen. Parsons oli ottanut esineestä kuvan ja julkaissut sen Twitter-tilillään kysyen ihmisiltä, mikä esine mahtaa olla. Nainen selvensi, että vain hänen poikansa CJ käyttää alakerrassa olevaa suihkua, minkä vuoksi äiti halusi mielenkiinnosta tietää, mikä esine on kyseessä.

Twitter-kansa tuli heti hämmentyneen äidin apuun ja tiesi kertoa, että kyseessä on masturbointiväline. Äiti oli kauhuissaan, koska eihän hänen poikansa koskettele itseään. Äiti sai tietää vielä enemmän poikansa seksuaalisuudesta kuin olisi välttämättä tällä samalla kerralla halunnut, sillä valmistaja itse vastasi naiselle vielä tarkentavan vastauksen seksilelun mallia koskien.

Kyseessä oli Fleshjack-seksilelu, joka on tarkoitettu miehille. Official Fleshjack -kanava selvensi äidille, että miesten masturbointiin on olemassa kahdenlaisia Fleshjack-leluja. Toiset ovat tarkoitettu heteroille ja niissä on naisen suu kun taas toiset ovat tarkoitettu homoille ja niissä on miehen suu. Kuvassa näkyvä CJ:n lelu oli jälkimmäinen.