Anne Hathaway odottaa ensimmäistä lastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Anne Hathaway kertoi jo tammikuussa 2014 odottavansa sitä, että saisi miehensä Adam Shulmanin kanssa lapsia. Tähti on kertonut jo vuosia takaperin haluavansa lapsia, minkä vuoksi Hathawayn raskauksista on liikkunut jo aiemminkin huhuja. Tällä kerralla huhut kuitenkin pitävät paikkaansa.

33-vuotias Hathaway saa ensimmäisen lapsen 34-vuotiaan miehensä Adam Shulmanin kanssa. Hathaway on onnistunut salaamaan toivotun raskauden melko pitkään medialta, sillä E! News -uutisten mukaan tähti on jo neljännellä tai viidennellä kuulla raskaana.

Tähden ystäväpiiristä kerrotaan, että Hathaway tuntee tällä hetkellä olonsa erinomaiseksi. Viimeisimpien tähdestä napattujen kuvien perusteella Hathawayn vatsa on alkanutkin jo kauniisti pyöristymään ja näyttämään ensimmäisiä merkkejä raskaudesta myös ulospäin.