Brad Pitt järkytti kiihkouskovaiset vanhempansa: ”Olen ateisti”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Brad Pitt on paljastanut, että hänen kurinalainen baptistikasvatus on osittain syy sille, miksi hänestä tuli ateisti. 51-vuotias Pitt kertoi, että ankara ja kiihkouskovainen kasvatustyyli ei ollut hänen mieleensä ja se kannusti häntä ajattelemaan toisin kuin hänen vanhempansa.

The Telegraph Magazine -lehden mukaan Bradin vanhemmat olivat järkyttyneitä kuullessaan poikansa olevan ateisti. Pitt kertoi, että hänen isänsä oli hänelle todella ankara, kun hän oli lapsi eikä hän ikinä kasvattaisi omia lapsiaan samalla tavalla kuin hänet oli kasvatettu.

Brad Pitt kertoi, että hän haluaa lapsiensa muodostavan oman käsityksensä maailmasta ja uskonnoista antamalla heille mahdollisimman paljon tietoa asioista, mutta hän ei koskaan vaatisi lapsiaan olemaan uskossa. Pittin vaimo Angelina Jolie on samoilla linjoilla miehensä kanssa.