MTV-teiniäiti puolialastomana joulutonttuna – muodollisesti pätevä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV-kanavan realitysarjasta julkisuuteen singahtanut teiniäiti Farrah Abraham on niittänyt kyseenalaista julkisuutta tekemillään valinnoillaan. Hän on muun muassa käyttänyt kauneusleikkauksiin pienen omaisuuden verran rahaa ja kokeillut siipiään aikuisviihde-elokuvissa.

Nyt Farrah on poseerannut Eye Candy -televisiokanavan jouluisissa mainoskuvissa melko rohkeasti. Hän nimittäin riisui vaatteensa ja poseerasi jouluisissa tunnelmissa muodokkaana yhdessä jättimäisen pehmonallen kanssa.

Kuusivuotiaan Sophia-tyttären äiti Farrah Abraham aiheutti taannoin kohua, sillä hän oli meikannut lapsensa koulukuvaan. Ensimmäistä luokkaa käyvä tyttö poseeraa kuvassa leveällä hymyllä varustettuna ja kasvoissa meikkiä. Farrah Abraham sai kuvan ansiosta niskaansa vihavyöryn.

Splash
Splash
Splash
Splash