Saksan mellakkapoliiseille uusi varustus – internet räjähti nauramaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksan Baijerin mellakkapoliisit saivat taannoin uudet suojavarusteet, joita maan sisäministeri Joachim Herrmann esitteli medialle. Puvut ja etenkin niiden erikoisen näköiset kypärät aiheuttivat nopeasti keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Monet kiinnittivät huomiota siihen, että kypärän muoto muisuttaa melkoisesti Star Wars -elokuvista tuttua Darth Vaderin kypärää. Myös yhdennäköisyys kyseisiä elokuvia parodioineen Spaceballs – Avaruusboltsit -komediasta tutun Dark Helmet -hahmon varusteisiin noteerattiin.

Mellakkapoliisien kypäristä syntyi pian kokonainen nettimeemi, jossa kommentoitiin varusteita ja niiden yhdennäköisyyttä populaarikulttuurista tuttuihin hahmoihin ja esineisiin.

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com