Joka seitsemäs nainen löytää rakkauden pikkujouluista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ei ole kovinkaan kaukaa haettu tarina pikkujouluissa pomon polvella istuvasta sihteeristä. Brittiläisen tutkimuksen mukaan joka seitsemäs nainen löytää uuden parisuhteensa pikkujouluista. Kaikki alkaa yhdestä suudelmasta.

Suuvesiyhtiö CB12:n mukaan pikkujouluissa tapahtuva pusu aloittaa usein pitkäaikaisen parisuhteen. Peräti 20 prosenttia mistelinoksan alla suudelleista aloittaa vuosia kestävän liiton, ja yllättävän usein kumppaniksi muotoutuu oma työkaveri.

Noin 13 prosenttia suuvesiyhtiön teettämään kyselyyn vastanneista myöntää pitäneensä silmällä työkaveriaan jo ennen pikkujoulujen juhlimista. He ottavat tilaisuudesta vaarin, ja lähentyvät heidän kanssaan lopulta firman kemuissa. Pikkujouluaika on Suomessakin parhaimmillaan, ja työpaikkojen väkeä näkee ravintoloissa sankoin joukoin tonttuilemassa.