Kuukausittaisista yllätysboxeista parodia – hämmentävä liikeidea

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkosta pystyy nykyään tilaamaan lähes mitä tahansa. Muutama vuosi sitten alkoi yleistymään uusi villitys, jossa ihmiset sitoutuivat tilaamaan joka kuukausi itselleen laatikollisen jotain, mitä he eivät vielä edes tienneet tilanneensa ennen laatikon saapumista.

College Humor on sivaltanut hauskasti ihmisten tekemiä tilauksia, joiden myötä heille lähetetään kuukausittain laatikollinen tavaraa, jota he eivät tiedä tarvitsevansa. Video osoittaa hauskasti sen, miten erikoiselta laatikoiden liikeidea oikeasti kuulostaa. Jostain syystä ihmiset kuitenkin rakastavat pieniä yllätyksiä ja lahjoja vaikka olisivatkin itse maksaneet ne etukäteen.

Kahvia tai kuukautistarpeita sisältävissä laatikoissa saattaa olla järkeä, sillä ne sisältävät kuukausittain tarvittavia kulutustavaroita. Moni haluaa kuitenkin yllättää itsensä ja sortuu tilaamaan esimerkiksi erilaisia tavaroita tai meikkejä sisältäviä yllätyslaatikoita, joiden sisällöstä noin puolet osoittautuu lopulta tilaajalle tarpeettomaksi.