18-vuotias Kardashian poseeraa rajuissa kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylie Jenner oli taannoin otsikoissa erohuhujen merkeissä. Kardashianit-tähti kuitenkin kiisti Ellen DeGeneresin haastattelussa, että hän ja räppäri Tyga olisivat eronneet. Nyt Kylie Jenner poseeraa valokuvaaja Steven Kleinin Interview-lehdelle ottamissa rohkeissa ja erikoisissa kuvissa.

Otokset ovat ehtineet jo herättää kohua sosiaalisessa mediassa. Kylie esittää kuvissa muovista seksilelua bondage-tyylisiin vaatteisiin pukeutuneena. Tähti nähdään osassa otoksia jopa takapuoli paljaana. Näyttääkin siltä, että 18-vuotias Jenner yrittää vanhemman sisarensa, Kim Kardashianin tapaan ”rikkoa internetin” kuvillaan.

Kylie for Interview Magazine photographed by Steven Klein

Kuva, jonka Kylie Jenner Updates (@kyliejupdate) julkaisi

Kylie for Interview Magazine photographed by Steven Klein

Kuva, jonka Kylie Jenner Updates (@kyliejupdate) julkaisi

Kylie for Interview Magazine photographed by Steven Klein

Kuva, jonka Kylie Jenner Updates (@kyliejupdate) julkaisi

#KylieJenner interview magazine

Kuva, jonka ⚜ SHADE KING ⚜ (@shadekinget) julkaisi