18-vuotias Kardashian poseeraa rajuissa kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylie Jenner oli taannoin otsikoissa erohuhujen merkeissä. Kardashianit-tähti kuitenkin kiisti Ellen DeGeneresin haastattelussa, että hän ja räppäri Tyga olisivat eronneet. Nyt Kylie Jenner poseeraa valokuvaaja Steven Kleinin Interview-lehdelle ottamissa rohkeissa ja erikoisissa kuvissa.

Otokset ovat ehtineet jo herättää kohua sosiaalisessa mediassa. Kylie esittää kuvissa muovista seksilelua bondage-tyylisiin vaatteisiin pukeutuneena. Tähti nähdään osassa otoksia jopa takapuoli paljaana. Näyttääkin siltä, että 18-vuotias Jenner yrittää vanhemman sisarensa, Kim Kardashianin tapaan ”rikkoa internetin” kuvillaan.

Kylie for Interview Magazine photographed by Steven Klein

Kuva, jonka Kylie Jenner Updates (@kyliejupdate) julkaisi

Kylie for Interview Magazine photographed by Steven Klein

Kuva, jonka Kylie Jenner Updates (@kyliejupdate) julkaisi

Kylie for Interview Magazine photographed by Steven Klein

Kuva, jonka Kylie Jenner Updates (@kyliejupdate) julkaisi

#KylieJenner interview magazine

Kuva, jonka ⚜ SHADE KING ⚜ (@shadekinget) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat