Tunnistatko tämän naisen? Soita tietosi Helsingin poliisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median valtava voima on nähty lukemattomia kertoja, kun ihmiset ovat etsineet toisiaan tai omaisuuttaan, tai kun viranomaiset ovat etsineet heitä kiinnostavia henkilöitä. Nyt Helsingin Poliisilaitos pyytää havaintoja Itäkeskuksessa kuvatusta naisesta.

Itäkeskuksessa 7. marraskuuta asioinutta naista epäillään törkeästä maksuvälinepetoksesta, sillä hänen epäillään maksaneen ostoksiaan varastetuilla luottokorteilla peräti 11.000 eurolla yhdessä päivässä. Kaikki havainnot hänen henkilöllisyydestään ja liikkeistään voi soittaa Helsingin poliisin rikostorjuntayksikön numeroon 029 547 5479.

Tunnistatko kuvan naisen? Häntä epäillään törkeästä maksuvälinepetoksesta. Saa jakaa, jotta epäillyn henkilöllisyys…

Julkaissut Helsingin poliisilaitos 1. joulukuuta 2015