Scooter ja E-Type konsertoivat helmikuussa Vaasassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

5. – 6. helmikuuta 2016 toista kertaa Vaasan jäähallissa järjestettävässä Polar Sound Wasa Winter Festivalissa nähdään nimekkäitä ysäritähtiä maailmalta. Pääesiintyjäksi on kiinnitetty saksalainen SCOOTER, mutta lavalle nousevat myös ruotsalaiset E-Type ja Pandora.

– Pohjanmaan alueelta puuttuu laadukas tämän kokoluokan ysäritapahtuma. Polar Soundin laajentumisen myötä oli luontevaa rakentaa lisäpäivän ohjelmisto selkeästi aikuisempaan makuun. Scooterin, E-Typen ja Pandoran tähdittämä ilta onkin kuin suoraan 90-luvun Vaasan Rantarockin kulta-ajoilta, promoottori Tommi Mäki kertoo.

– Yli kaksikymmenvuotinen ura ei ole hidastanut rokkitähdistä koostuvan konemusiikkiyhtye Scooterin hypyttämistä, ja kaikilla keikoilla tunne välittyy yleisöön saumattomasti. Muistakaa venytellä pohkeet, ohjelmapäällikkö Ari Myllyniemi lisäsi.

Scooterilta löytyy kymmenittäin listahittejä. Tunnetuimpia ovat esimerkiksi How Much Is The Fish, Fire, Nessaja ja Hyper Hyper. E-Type taas on noussut listoille muun muassa hiteillään Life, True Believer ja Angels Crying. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pohjanmaalainen ohjelmatoimisto Nordic Live Productions OY sekä liigajoukkue Vaasan Sport.

(Toim. huom. SPORT LIIGASSA!)