Seksilelujen myynti räjähti Kiinassa – tehtaat käyvät täydellä teholla

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Länsimaissa intiimipuuhissa on käytetty jo vuosisatojen ajan erilaisia seksivälineitä, kuten dildoja. Viime vuosina niistä puhuminen on muuttunut tabusta lähes arkipäiväksi. Aivan viime aikoina Kiinassa seksilelujen suosio on lähtenyt Kiinassa räjähdysmäiseen kasvuun.

Kiinassa tuotetaan 70 prosenttia maailman seksileluista, joten niiden suosio näkyy nopeasti tehtailla. Länsimaisen kysynnän kasvamisen lisäksi myös oman maan miljardikokoisen kansan uudet seksitottumukset työllistävät alan tehtailla. Ensimmäinen seksituotteiden kauppa avattiin Pekingissä vasta vuonna 1993, People’s Daily uutisoi.

Kiinalaiset valmistajat ennustavat seksilelujen kysynnän nousevan moninkertaiseksi lähivuosina. Oheisissa kuvissa nähdään Dongguanissa sijaitseva seksivälinetehdas, jonka tuotteiden suurimmat vientimaat ovat tällä hetkellä Etelä-Afrikka, Korea ja Venäjä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash