Suomiräpillä Kiinaan! Spekti esiintyy Guangzhouhussa 10 000 katsojalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pankkiirista räppäriksi taannoin heittäytynyt Spekti esiintyy joulukuussa kansainvälisessä konsertissa Kiinassa. Paikalle odotetaan noin 10.000 katsojaa. Kyse on tapahtuma, jossa juhlitaan kiinalaisen Huawein Honor-älypuhelimen kaksivuotissynttäreitä. Keikkakutsu Spektille tuli suoraan Kiinasta.

– On hauska päästä osaksi tällaista valtavaa kansainvälistä produktiota. Ennen kaikkea otan reissun kuitenkin seikkailun kannalta, Spekti kertoo.

Spekti esiintyy kiinalaisyleisölle 12. joulukuuta. Konsertissa kuullaan häneltä muun muassa yli viisi miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssä kerännyt Macho Fantastico.

– Kansainvälinen Honor-tiimi otti meihin yhteyttä, sillä Honor 7:n lanseeraus Suomessa on ollut maamme puhelinmarkkinoihin nähden kansainvälisessä mittakaavassakin suurmenestys. Spekti on ollut yksi kampanjamme avainhenkilöistä ja on siten kunnia saada hänet esiintymään Kiinassa järjestettävään juhlaamme, sanoo Huawein kuluttajaliiketoiminnan markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki.

Konsertin muita esiintyjiä ovat esimerkiksi kiinalaisen Super Boy -pop-laulukilpailun voittajat Bai Jugang ja Hua Chenyu sekä tämän hetken ykkössuosikki, MTV-kanavan palkitsema laulaja-näyttelijätär Li Yuchun. Konserttia isännöi juontajatähti Wang Han. Spektin matkasta tehdään dokumentti, joka esitetään myöhemmin keväällä 2016 televisiossa.