Miehet vastasivat: Tällainen on täydellinen tyttöystävä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rakkaus kolahtaa yleensä silloin, kun sitä vähiten odottaa. Vastaan saattaa kävellä täydellinen kumppani, jonka kanssa haluaa jakaa kauneimmat hetket tästä ikuisuuteen. Nyt miehet ovat viimeinkin paljastaneet, minkälainen on unelmien tyttöystävä.

Naismakuja on yhtä monta kuin on miehiäkin. Silti useimmat kaksilahkeiset arvostavat vastakkaisessa sukupuolessa samoja ominaisuuksia ulkonäöstä riippumatta. Yksi niistä on naisen itsenäisyys. Miehet eivät voi vastustaa naisia, joilla ei mene sormi suuhun tiukoissakaan tilanteissa. Toki nainen saa pyytää mieheltä apua tarvittaessa, mutta heidän toimeentulonsa ja selviytymisensä ei voi olla pelkästään puolison varassa – ainakaan nykymaailmassa.

Älykkäät neitokaiset sulattavat monen uroksen sydämen. Fiksut naiset osaavat yllättää kumppaninsa ja pitävät miehensä jalat maassa. Heidän seuransa ei kyllästytä pitkässäkään juoksussa ja älykkyyttä voidaan pitää erittäin seksikkäänä. Lisäksi jos nainen on muutenkin seksuaalisesti aktiivinen ja osaa käsitellä kumppaniaan sängyssä, on mies suorastaan sulaa vahaa.

Miehet arvostavat naisia, jotka pitävät ulkonäöstään huolta. Kaksilahkeisten mielestä on upeaa, jos naiset haluavat näyttää hyvältä oman itsensä, mutta myös kumppaninsa takia. Lisäksi miesväki tykkää, jos naiset osoittavat kunnioitusta puolisoilleen. Täydellinen vaimo kuuntelee, arvostaa ja kunnioittaa.

Unelmien nainen ei yritä väkisin muuttaa miestään muottiin, johon hän ei välttämättä sovi. Miehet ovat miehiä ja he haluavat edustaa omaa sukupuoltaan. He rakastavat olutta ja voileipiä. He katsovat mielellään urheilua ja kiinnostuvat tekniikasta. Stereotyyppisesti ajateltuna miehet haluavat myös saunoa ja rentoutua välillä kavereineen. Tämän tiedostava ja sisäistävä nainen on miesten suosiossa ainiaan.

Miehet ovat listanneet yhdeksi eduksi sen, että nainen tulee toimeen hänen sukulaistensa ja ystäviensä kanssa. Kun oma vaimo on osa porukkaa, on helpompi suunnitella tekemisiä kavereiden kesken. Unelmien tyttöystävä ei nalkuta pienistä tai vahdi kumppaninsa tekemisiä.

Tärkein piirre unelmien naisessa lienee se, että hän rakastaa miestään täydestä sydämestä. Totta kai kaikki pariskunnille tulee joskus erimielisyyksiä, mutta pikkuriidat eivät tapa aitoa tunnetta toista kohtaan. Täydellistä vaimomateriaalia edustava nainen tekee miehestä ehjän – paremman miehen sekä hänelle itselleen että hänen läheisilleen.