Kunnon lipat! Tyttö kompuroi popkornikipon kanssa leffateatterissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elokuviin mentäessä monelle tärkeä osa kokemusta ovat teatterista ostetut herkut ja isot kulholliset popkorneja. Popkorien ostamisen jälkeen eläkuvateatterissa kannattaa kävellä varoen, sillä kukaan ei haluaisi menettää kompastuessaan täyttä popkornikipollista lattialle.

Eräästä tytöstä kuvattu video on alkanut leviämään sosiaalisessa mediassa eikä ihmekään, sillä tapaus on valitettavan epäonninen. Videolla näkyy, miten tyttö lähtee horjuen kävelemään ja kaatuu kompuroinnin seurauksena elokuvateatterin lattialle suuri ja täynnä oleva popkornikulho kädessään.

Tyttö ilmeisesti astuu oman kengännauhansa päälle, minkä seurauksena hän kaatuu pitkän kompuroinnin jälkeen. Tyttö iskeytyy voimalla lattiaan, jolloin popkornitkin lentävät hänen kädestään ja leviävät pitkin kokolattiamattoa. Vierestä seurannut henkilö tulee nostamaan popkornikipon lattialta tytölle vain huomatakseen, että koko sen sisältö olikin jo pitkin lattiaa.