Chris Brownilla porttikielto Australiaan – Rihannan pahoinpitely esti viisumin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Chris Brown on joutunut perumaan kiertueensa Australian ja Uuden-Seelannin osalta, sillä miehelle ei ole myönnetty viisumia. Syynä viisumin eväämiselle on Brownin pahoinpitelytuomio. 26-vuotias laulaja on tuomittu ex-tyttöystävänsä Rihannan pahoinpitelemisestä.

Chris Brownin fanit ovat olleet pettyneitä Australian ja Uuden-Seelannin tiukkaan käytäntöön, mutta monet ovat ylpeitä, että viisumijärjestelmä on tasavertainen riippumatta siitä onko maailmantähti vai ei. Lipunmyyntipalvelut ovat ilmoittaneet, että lipun ostaneet saavat rahansa takaisin.

Musiikkitapahtumien järjestäjät uskovat, että vielä jonain päivänä Chris Brownille myönnetään viisumi maahan, vaikkakin se tulee todennäköisesti sisältämään joitain erityisehtoja. Mikäli poptähden australialaisfanit haluavat nähdä Brownin kiertueella, on heidän matkustettava toiseen maahan.