Habio julkaisi toisen singlensä: ”Tuli otettua viulu kotelostaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi tuoreimmista kotimaisista artistitulokkaista on Habio, joka julkaisi nyt toisen singlensä. Myyty sydän –kappaleeseen julkaistiin samalla myös musiikkivideo. Stara tiedusteli mitä miehelle kuuluu toisen singlen julkaisun jälkeen.

– Tähän toiseen singleen tuli otettua viulu kotelostaan. Fiilis oli, että viulun hieman vaikeroivat puheenvuorot sopisivat mukavasti tällaiseen niin sanottuun moderniin balladiin. Habio-jutussa on ollut monenlaisten käänteiden jälkeen lähtökohtana päästä seuraamaan sydämen ääntä musiikin tekemiseen liittyen, Habio kertoo.

– Tekijäryhmään on ollut kunnia saada mukaan monia kokeneita ammattilaisia. Pienin askelin on edetty, mutta kiitollinen tunne on ollut läsnä alusta alkaen. Musiikkivideo Myyty sydän -biisiin kuvattiin ja leikattiin reilun vuorokauden aikana yhdessä lapsuudenystävä Mikko Halmelan kanssa.