Häirikkö iski TV-lähetykseen – toimittajan reaktiosta nettihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornian Palm Springsin CBS Local 2 -uutisille työskentelevästä reporterista, Joe Gallista on tullut parin päivän sisällä kansainväline tähti. Syynä on klassinen ”sun mutsis” -vitsi, jolla mies hiljensi suoraa lähetystä häirineen miehen.

Joe Galli oli tekemässä kiitospäivää käsittelevää reportaasia Westfield Palm Desert Mall -ostoskeskuksessa. Kesken miehen juonnon joku huutaa ”fuck her right in the pussy”. Galli ei suinkaan hämmenny tapahtuneesta, vaan vastaa miehelle samalla tavalla.

– Tein juuri niin sun mutsillesi, kaveri! Tosi tasokasta, eiköhän jatketa uutisten merkeissä, reportteri vastasi.

Youtubessa jaetusta videosta tuli arvatenkin nopeasti nettihitti. Monet kuvailivat Joe Gallia sosiaalisessa mediassa puhekielellä kylmän viileää ja kaikin puolin upeaa kovista tarkoittavalla savage-termillä.