Havaijilla hurja patikointireitti – harha-askel vie hengen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Havaijin saaret ovat lomailijoiden keskuudessa suosittuja matkakohteita. Havaijin pääsaaret Maui, Kahoolawe, Lanai, Molokai, Oahu, Kauai ja Niihau ovat luonnoltaan kauniita ja uniikkeja, mutta etenkin Kauai houkuttelee turisteja huimien patikointireittiensä vuoksi.

Eräs hurjapää on kuvannut videon patikointiretkeltään Kauaista. Mies on kulkenut Awa’awapuhi Trail -nimisen reitin, joka on yhteensä kymmenen kilometriä pitkä ja 560 korkeusmetriä sisältävä patikointireitti.

Mies kuvaa videota itsestään selfie-kepin avulla ollessaan vuoren huipulla. Hän nostaa kepin harteilleen, jolloin kamera paljastaa miten korkealla mies todellisuudessa kävelee. Reitti ei sovi korkeita paikkoja kammoaville, sillä jyrkkä pudotus vuorenharjanteen kummaltakin puolelta on todella jännittävää katsottavaa ja saa varmasti monen pelottomammankin yksilön sydämen lyömään hieman nopeampaan tahtiin.