Jada Pinkett Smith upea rantapuuma – kuvattiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Will Smithin näyttelijävaimo Jada Pinkett Smith luotsaa nykyisin perheen tähtikatrasta, koska koko perhe on suuntautunut viihdelalle. Poika Jaden ryhtyi näyttelijäksi ja tytär Willow laulajaksi, mutta myös Jada on edelleen otsikoissa.

Parhaillaan Jada ja Willow viettävät perhelomaa Havaijilla, jossa heidät ikuistettiin eilen rannalla. Jada nautti auringosta ja uimisesta, kun Willow puolestaan kokeili miten häneltä sujuu surffaus.

Jada Pinkett Smitt paljasti taannoin lehtihaastattelussa, ettei hän uskonut nuorempana elävänsä yli kaksikymppiseksi. Näyttelijäkaunotar varttui vaarallisessa naapurustossa, jota dominoivat huumeidenkäyttäjät ja jengiläiset. Näyttelijäkaunotar asui huumeriippuivaisen Adrienne-äitinsä ja mumminsa Marionin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash