Kimi Räikkösen ja Adelen väittelystä nettihitti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme viime päivinä kertoneet useista fanien tekemistä videoista, joissa Adelen uusi Hello-hitti näyttelee merkittävää osaa. Kappale on nimittäin saanut verkossa aivan uusia ulottuvuuksia lukemattomissa parodioissa, joissa on usein mukana myös muita artisteja ja julkkiksia.

Nyt verkossa on nousemassa hitiksi versio, joka koskettaa varsinkin suomalaisia ja F1-faneja. Joku on nimittäin saanut päähänsä yhdistää videolla otteita sekä Hello-kappaleesta että formulatähti Kimi Räikkösen radiokeskusteluista. Lopputulos onkin hulvaton väittely Räikkösen ja Adelen välillä. Videosta kertoi ensimmäisenä MTV Sport.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat