Miljönääri teetti kullatun Lamborghinin – arvo 7 500 000 dollaria!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Gold Coastilla asusteleva tupakka-miljonääri Travers Beynon on hankkinut autotalliinsa hulppean menopelin. The Candyman-nimellä tunnettu mies on nimittäin ostanut 7,5 miljoonan dollarin arvoisen kullatun Lamborghinin.

Daily Mail -lehden mukaan Traversin luksusauto on yksi kalleimmista maailmassa. Lamborghinin takaikkunassa lukee teksti FreeChoise, joka on Beynonin omistajan tupakkakauppaketjun nimi. Ylellisestä elämäntyylistä nauttivasta multimiljonääristä on tullut yksi Instagramin seuratuimmista henkilöistä.

Gumball 3000 2015, Kuva: Stara
Gumball 3000 2015, Kuva: Stara

Traversille kelpaa omien sanojen mukaan vain paras, joten kultaisen Lamborghinin hankkiminen ei ole yllättänyt ketään. Luksusautojen maailmassa hintakattoa ei tunnetusti ole olemassa. Stara uutisoi taannoin kultaisesta Rolls Roycesta, joka oli arvoltaan kultaisen Lamborghinin luokkaa. Hulppea Rolls Royce on ollut näytillä muun muassa yksi Gumball 3000 -autokilpailussa ja Tukholmassa nähty auto oli yksi tapahtuman puhutuimmista menopeleistä.

Evolution of The Candyman's beast #beastmode #lamborghini #aventador #candyman – Thanks to @eyecandymotorsports

Video, jonka Travers Beynon (@candyshopmansion) julkaisi

Beast on wheels #beastmode #lamborghini #candyman

Kuva, jonka Travers Beynon (@candyshopmansion) julkaisi

Precision in combining Stealth and Bling – CM #candyman #candyshopmansion #lamborghini #aventador

Kuva, jonka Travers Beynon (@candyshopmansion) julkaisi