Intialaiskaupunki kauhun vallassa – apinat tappaneet jo kolme ihmistä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aggressiivisesti ja väkivaltaisesti käyttäytyvät apinat ovat saaneet Patnan kaupungin asukkaat varuilleen Intiassa. Kaupunkia piinaavien apinoiden uskotaan tappaneen jo kolme ihmistä lyhyen ajan sisällä. Viime maanantaina apinat tappoivat temppelin pihaa lakaisseen papin pudottamalla tiiliä hänen päälleen.

Daily Mail -lehden mukaan Haji Ganjin kaupunginosassa tilanne näyttäisi riistäytyneen käsistä. Paikallisten mukaan apinat hyökkäilevät jatkuvasti ihmisten kimppuun. Ihmiset ovat olleet erityisen huolestuneita hyökkäyksistä, jotka ovat kohdistuneet vanhuksiin, naisiin tai lapsiin. Apinat ovat purreet jopa niitä, ketkä ruokkivat eläimiä.

Viranomaiset ovat käynnistäneet operaation aggressiivisten apinoiden kiinniottamiseksi. Komisario Vikas Vaibhavin mukaan apinat vangitaan ja viedään Sanjay Gandhin luonnonpuistoon. Tapaus on osoittanut, että kaupunkiasuminen ei selvästikään sovi kaikille apinoille.