JVG:n menestyslevy Suomen striimatuin – jo 22 000 000 kuuntelua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosi 2015 on ollut JVG:lle menestys. Yhtyeen syyskuussa julkaistu 247365-albumi on Suomen striimatuin levy Spotifyssa yli 22 miljoonalla kuuntelukerrallaan. Albumi on ylittänyt platinarajan ja yhtyeen singlet ovat niittäneet menestystä.

Tarkenee-single on kerännyt tänä vuonna kaiken kaikkiaan jo yli 7,2 miljoonaa striimiä, mikä on enemmän kuin millään muulla kotimaisella kappaleella.

VilleGallella on ollut tänä vuonna peräti viisi Spotify-listaykköstä ja hän on saavuttanut vuodessa kaksi kultasingleä (Lähtisitkö ja Takajeejee), neljä platinasingleä (Mauton jasso, Tuulisii, Tarkenee, Keinutaan), yhden platinalevyn (247365) sekä kaksi tuplaplatinalevyä (Vain elämää kausi 4 ilta ja Vain elämää kausi 4 päivä).

VilleGalle on ollut neljänä vuonna peräkkäin mukana vuoden striimatuimmassa kotimaisessa kappaleessa: Kran Turismo (2012), Levikset repee (2013), Huominen on huomenna (2014) ja Tarkenee (2015). JVG voitti helmikuussa Emma Gaalassa Vuoden hiphop -albumin palkinnon. Yhtyeellä oli entuudestaan kaksi Emma-pystiä ja kaksikon albumeita on tähän mennessä myyty yli 80 000 kappaletta. JVG:n kaikki albumit ovat myyneet platinaa.