Kim Kardashian suunnittelee jo kolmatta lasta – toinen ei ole edes syntynyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rikkaat Kardashianit -televisiosarjasta tuttu Kim Kardashian saa pian toisen lapsensa muusikko Kanye Westin kanssa. Pariskunta ei ole vieläkään päättänyt pian syntyvän poikansa nimeä, ja sen on arvuuteltu olevan joko Easton tai Kanye Jr.

Kimin raskaus ei ole tälläkään kertaa edennyt täysin kivuttomasti, sillä vauva oli vielä hiljattain perätilassa ja julkkiksen kohdussa on reikä. Lapsen on kerrottu syntyvän millä hetkenä hyvänsä. Toiminnan naisena tunnettu Kim ei halua jäädä voivottelemaan tilaansa, vaan suunnittelee jo kolmatta lasta.

– En ole huolissani nykyisestä raskaudesta. Olen sen sijaan huolissani kolmannesta raskaudesta, sillä siinä vaiheessa vartalo alkaa heiketä, Kimin sanoo Kris Jennerille realitysarjassa.

Kris Jenner on vähällä pyörtyä Kimin sanoista ja pyytää tytärtään keskittymään ensin toiseen lapseen ennen kuin suunnittelee kolmatta. Kimillä ja Kanye Westillä on entuudestaan North-niminen tytär, joka täytti kesällä kaksi vuotta.